Deze website werkt waarschijnlijk niet goed op sommige smartphones en ziet er dan ook niet mooi uit ! Beter bekijken op een schermbreedte vanaf 600 pixels! De website ziet er het beste uit vanaf 981 pixels.

This website probably doesn't work right on some smartphones and so it doesn't look well too! Better watch it on a screenwidth from 600 pixels! The website looks the best from 981 pixels.

KLIK HIER OM DIT VENSTER TE SLUITEN - CLICK HERE TO CLOSE THIS VENSTER
Peter Pan Speedrock
Singles, ep's & splitalbums
Peter Pan Megasdeditas 1998 Vind je hem? Gauw opbergen in een kluis! Zeer zeldzaam! (200 stuks!).
Dankzij een sympathieke bezoeker van deze site (Matthijs bedankt!) kon ik echter zijn 2e exemplaar van de single kopen. Bevat naast Megasdeditas nog Hosed. De single is geperst op oranje vinyl (foto rechts) en gestoken in een compleet zwarte hoes.

Er bestaat overigens nog een 2e versie van deze single met een PPS sticker voorop (foto links) en op de b-kant Goodyear (...en met dank aan Jos heb ik deze inmiddels ook! - Muchas Gracias !). Deze is ook uitgevoerd op oranje vinyl.
Peter Pan Home Steel 1999 Een EP met zeven nummers en (net als vele andere Peter Pan hoesjes) een te gekke lay-out. De A-kant bevat drie songs van Rocketfuel en de B-kant twee songs die later op Premium Quality.. komen - in een nieuwe versie - en twee verder nooit uitgebrachte songs. De songs Auf der axe en Motörblock die later ook op Premium Quality.. verschijnen, staan hier in een ruwe productie op met wat meer chaotische solo's. De verder niet uitgebrachte songs zijn Pussy Rodeo en Lost Boys. Die eerste is een aardig groovy nummer, die tweede is misschien wel het slechtste Peter Pan nummer ooit....
De afgebeelde pistolen aan de binnenzijde van de hoes zijn de creatie van zanger-gitarist Piet (ook wel Peter genoemd), die nog lange tijd naast Peter Pan werkzaam was als beeldend kunstenaar. Rechtsboven zie je een afbeelding van het pistool.
Peter Pan Speedrock Action 2001 Opvallend verpakte single met aan de ene kant Action, welke verder niet op een CD staat - en is een aardig, simpel punky nummer, en het bekende Come On You op de andere kant.
Dikke Dennis & Friends... 2001 Een coöperatie tussen vierde Peter Pan bandlid "Dikke Dennis" en Peter Pan zelf en The Spades. Bevat: Gotta Get Some (Peter Pan covert The Spades), Boom! (en omgedraaid..), Ich Bin Wie Du (Dikke Dennis die met The Spades een oude danceclassic (!) coveren) en... De Schoppenaas, welke DD met Peter Pan speelt. Deze laatste is een leuke cover van Motörheads Ace Of Spades, waarbij de tekst letterlijk is vertaald. 
Peter Pan Speedrock Resurrection 2002 Eén van de sterkste nummers van Premium Quality, uitgebracht als single. Extra's: Gotta Get Some ook (op dezelfde CD), Boom! (van de eerste CD ooit) en het clipje van Resurrection, welke een tekenfilmpje is.
Peter Pan Speedrock  Go Satan Go 2003 Single van Lucky..., welke naast het titelnumer nog Smokin'Ass bevat, ook van dezelfde CD, en verder het niet eerder uitgebrachte The Boys Are Back. Helaas net als de meeste andere bonus Peter Pan songs, niet echt sterk.
Peter Pan Speedrock * Zeke 2005 De mooi verzorgde split CD/LP samen met het Amerikaanse Zeke. Peter Pan Speedrock staat erop met 2 nieuwe nummers, een nieuwe cover en twee "oudjes" in live uitvoering. Peter Pan begint goed met Better Off Dead, een knap in elkaar gezet nummer met mooie rockabilly licks en enkele western-aandoende slide-solo's. Hierna volgt de Butthole Surfers cover Who Was In My Room Last Night?, een tamelijk heavy nummer (lage E naar D gestemd!) dat best goed is. Het volgende nieuwe eigen nummer, Outta Control, haalt helaas niet het niveau van Better Off Dead, en is meer een aardig, meezingbaar punknummer. Als het nieuwe album op het niveau ligt van Better Off Dead is, kunnen we het bier alvast klaar zetten....
Afsluitend dan nog het onafscheidelijke duo Dead End/Twist Of Fate, in live uitvoering (2003) en dat klinkt uitstekend. Op de (gelimiteerde) 10" inch versie staat Dead End trouwens niet. De productie van dit alles was overigens weer eens in handen van Theo van Rock.
Dan Zeke...die qua productie beter klinken. Twee nieuwe nummers, twee covers (o.a. Ted Nugent) en twee oude live. Zeke speelt een versnelling hoger, bevat minder melodie dan PPS maar klinkt lekker ruig, en is beslist een aanrader voor PPS fans. Sterker nog, Zeke is een van de inspiratiebronnen geweest voor Peter Pan Speedrock - vandaar ook dit splitalbum. OOK OP LP
Def P. & Peter Pan Speedrock Werelddelen 2005 Ter ondersteuning van het Ticket for Tibet Festival, 28 augustus '05 in Best als benefiet tegen de onderdrukking van Bhoeddisten in Tibet (China), heeft Peter Pan Speedrock samen met Def P. (van Osdorp Posse) een single gefabriceerd. Rock'n roll voor het goede doel! Het is een leuke single geworden, geen kwijlerige wat-zijn-we-toch-goed-bezig-voor-de-wereld-song, maar een eerlijke, dreigende heavy rocksong met een leuk gitaarlickje erin en daar overheen de rap van Def P. De tekst staat achterop het hoesje zodat je precies weet waar het over gaat. Opbrengsten worden gebruikt voor Tibet.
Peter Pan Speedrock * V8Wankers 2008 Niet aangekondigd op de PPS site maar wel vindbaar op de Blendomatic site, sinds februari, is de spiltsingle (op geel vinyl) met de Duitse ramrockband V8Wankers. De single is geperst in slechts 500 exemplaren, dus dat wordt later wel een collectors-item.
Peter Pan Speedrock staat erop met Cock-Teaser en Seek & Destroy. De eerste is gewoon de albumversie, de tweede is niet het nummer van Metallica, maar een cover van Iggy Pop and the Stooges. Het klinkt nogal brak, het lijkt net of het opgenomen is met simpele apparatuur waarbij de volumemeter de hele tijd in het rood heeft gestaan. Maar het past op zich wel bij het garagerocksfeertje van Iggy Pop. Je zou trouwens als je het niet wist, de song niet herkennen als gespeeld door Peter Pan. Op de andere kant staat V8Wankers. Deze Duitse band rockt er flink door en kan aardig met Nashville Pussy vergeleken worden. Rechtsboven staat de andere cover met V8Wankers afgebeeld.
Batmobile & Peter Pan Speedrock Cross Contamination 2008 Peter Pan Speedrock heeft een leuk splitalbumpje gemaakt met rockabilly veteranen Batmobile. Batmobile bestaat al zo'n 25 jaar en is eveneens van eigen bodem. Het bijzondere aan dit album is dat beide bands 5 songs van elkaar coveren. Dat betekent dat de ruige rock van Peter Pan een relaxt rockabilly jasje krijgt aangemeten na behandeling door Batmobile, compleet met galmend reverb geluid en tokkelende contrabas. Al met al klinkt dat erg leuk en het zal me dan ook niet verbazen als Batmobile door deze split-CD nieuwe fans er bij krijgt.
Peter Pan op z'n beurt gast de rockabilly van Batmobile flink op met snelle en lompe uitvoeringen en felle solo's. De zang van Peter is helaas wat vlak, instrumentaal is het echter dik in orde. Ik zelf ken alleen Transsylvanian Express (van de rockabilly verzamelplaat Psycho Attack Over Europe uit 1986), maar het maakt me wel nieuwsgierig naar de originele songs. Hopenlijk zet deze rockabilly ervaring door op het volgende PPS album want de combinatie van hard en swingend maakte de PPS albums van een paar jaar geleden zo de moeite waard. Het een en ander is in een mooie hoes gestoken, deze keer niet door PPS zelf gemaakt, maar door ene Pieter M. Dorrenboom. OOK OP LP
Peter Pan Speedrock vs Death Alley2013 Dit is een gelimiteerde split 12" met 1 nieuw nummer van Peter Pan Speedrock plus een cover, en twee van de nieuwe Nederlandse band Death Alley. De 12" is uitgevoerd op dik vinyl en heeft een eenvoudige lay-out met vrij weinig informatie.
Het nieuwe Peter Pan nummer Bad Thing is een aardige midtempo rocker, maar door het gebrek aan originaliteit ook niet meer dan dat. Hierna volgt een cover van de psychobilly band Demented Are Go. Love Is Like Electrocution is een snel en kort nummer, maar ook niet opzienbarend.
Eigenlijk bevallen de 2 nummers van Death Alley me beter, het is spannender en furieuzer. Dus met pijn in mijn hart moet ik deze keer zeggen: Peter Pan Speedrock vs Death Alley: 0 - 1
Overigens speelt Peter van Elderen nog de prima eerste solo op Death Alley's Evil Chants, net zo als de gitarist van Death Alley op zijn beurt de solo speelt op Love Is Like Electrocution.
Peter Pan Speedrock Get You High b/w New Rose 2014 Als voorproefje op het nieuwe album Buckle Up And Shove It, dat deze lente gaat verschijnen, is onlangs deze gelimiteerde 7" single gereleased. Het nummer Get you high is een behoorlijk heavy, opzwepend nummer dat doet denken aan een van de oude Venom nummers. Alleen het einde van het nummer komt een beetje gemakkelijk over als "laten we nu maar stoppen", maar voor de rest is het wel een lekker nummer.
Op de B-kant staat de cover New Rose (The Damned), dat al eerder op de Onno Cro-Mag hardcore cover-cd is verschenen.
WHEN THIS WEBSITE DISAPPEARS ON BOTTOM: push the back button and don't use the link anymore that causes the problem. This problem appears only when you still using Internet Explorer 6 together with a high resolution. You can download the newest Internet Explorer for free RIGHT HERE

Lijst van alle Peter Pan Speedrock songs