Deze website werkt waarschijnlijk niet goed op sommige smartphones en ziet er dan ook niet mooi uit ! Beter bekijken op een schermbreedte vanaf 600 pixels! De website ziet er het beste uit vanaf 981 pixels.

This website probably doesn't work right on some smartphones and so it doesn't look well too! Better watch it on a screenwidth from 600 pixels! The website looks the best from 981 pixels.

KLIK HIER OM DIT VENSTER TE SLUITEN - CLICK HERE TO CLOSE THIS VENSTER
Peter Pan Speedrock
Promo's
Peter Pan demo 1996 Zeer zeldzame demo. Het is nog een cassettebandje!
Meer info en foto's vind je op: https://www.discogs.com/Peter-Pan-Peter-Pan/release/11776860

Deze zoek ik nog! Contact me op: email@michielhautus.nl
Peter Pan Killermachine 2000 Promo-CD van Killermachine. Afgebeeld is de achterkant, welke een biografie bevat. De CD is gestoken in een kartonnen hoesje. De voorkant is hetzelfde als de normale CD.
Peter Pan Speedrock Premium Quality..Serve Loud! 2001 Dit is een promo-CD. De voorkant is in detail anders. De achterkant (afgebeeld) bevat een biografie over Peter Pan Speedrock. De CD is gestoken in een kartonnen CD hoesje.
Peter Pan Speedrock Dead End 2003 Vage promo cd van Suburban, met alleen Dead End erop. Voor- en achterkant en de cd zelf zien eruit als een zelfgebrand cd'tje met een zelfgemaakt hoesje, hoewel het Suburban logo op de cd staat.

Deze zoek ik nog! Contact me op: email@michielhautus.nl
Peter Pan Speedrock Lucky Bastards 2003 Nog een promo CD. Ook gestoken in kartonnen hoesje en met bio op de achterkant. Verder hetzelfde.
Peter Pan Speedrock Spread Eagle 2005 Nog een promo CD, gestoken in kartonnen hoesje maar zonder bio deze keer. Afgebeeld is wederom de achterkant.
Peter Pan Speedrock Pursuit Until Capture 2007 De promo van de PPS kaskraker Pursuit Until Capture)). Het is weer gestoken in een kartonnen hoesje terwijl de opmaak iets anders is dan de reguliere CD.
Peter Pan Speedrock Crank Up The Everything 2010 Promo van het nummer dat tevens al een half jaar voor release van We Want Blood! op o.a. internet was gereleased.

Deze zoek ik nog! Contact me op: email@michielhautus.nl
Peter Pan Speedrock We Want Blood! 2010 Promo cd, welke al meer dan een maand voor de officiële release circuleerde.
Peter Pan Speedrock We Want Blood! 2010 Een tweede promo cd, van Century Media. Met simpel kartonnen hoesje.
Lijst van alle Peter Pan Speedrock songs